www.ecole-des-tic.com

Cookies duhet të jenë të aktivizuara në shfletuesin tënd

Disa kurse mund t'i japin akses vizitorëve

A është hera e parë për ty këtu?

Njatjeta! Për një akses të plotë tek kurset ju duhet një minutë për të krijuar një llogari të re në këtë site.
Seicili kurs nga kurset mund të ketë një çelës hyrjeje, që përdoret vetëm vetëm në hyrjen e parë dhe që do t'i jepet përdoruesit nga pedagogu (mësuesi i lëndës).

Këto janë hapat për hapjen e llogarisë tuaj:
 1. Plotëso formularin Përdorues i Ri me të dhënat tuaja.
 2. Një email do të dërgohet tek adresa juaj e postës elektronike.
 3. Lexo email-in dhe kliko mbi link-un që ai përmban.
 4. Regjistrimi juaj do të konfirmohet dhe do të jesh i njohur nga sistemi si përdorues i regjistruar.
 5. Tashmë, zgjidh kursin në të cilin dëshiron të marrwsh pjesë.
 6. Nëse të kërkohet një "çelës hyrjeje " - kërkojani

  atë mësuesit. Ky çelës do t'ju "regjistrojë" tek kursi.
 7. Tashmë mund të marrësh pjesë plotësisht tek kursi. Qysh nga ky moment ke nevojë vetëm

  emrin tënd të përdorusit (username) dhe fjalëkalimin (password) tënd (në këtë formë të kësaj faqeje)

  për të patur akses tek kursi në të cilin je regjistruar.

Top Textebox


featured text box